Prijava

Vaša prijava

Ova aplikacija otkriva koje trgovine rade nedjeljom, a prilično je korisna dok šopingirate

[]

Prije nešto više od godinu dana u Google Play trgovini pojavila se Košarica, mobilna aplikacija koja je zamišljena kao jedinstveni alat za planiranje kupovine i ostvarivanje ušteda.

– Aplikacija je preuzeta više od 50.000 puta te ima preko 10.000 aktivnih korisnika. Ne morate više pregledavati papirnate kataloge niti surfati raznim web stranicama jer sve što vam treba je u jednoj aplikaciji. Uz već poznate funkcionalnosti kao što su pregled trenutnih i budućih ponuda u trgovinama, kreiranje liste za kupovinu (Košarice) po trgovinama, praćenje cijena omiljenih artikala, dvojni prikaz cijena i konverter valute, upravo je izišla nova verzija – ističu autori aplikacije iz zadarskog Smart Solutionsa.

Nova verzija košarice sad vam omogućuje pregled trgovina koje su otvorene predstojeće nedjelje u vašoj blizini. Jednostavno filtrirajte popis po nazivu trgovine ili gradu te u par klikova saznajte koje su trgovine otvorene. Tu je i pregled različitih posebnih ponuda u većim shopping centrima, a dodana je i mogućnost skeniranja i spremanja različitih kartica vjernosti svih trgovina. Većina novih opcija dostupna je kroz izbornik ‘Više’ unutar aplikacije. Zasad je nova verzija ove aplikacije dostupna za Android mobilne uređaje, a kroz par dana bit će dostupna i korisnicima iOS uređaja.

Ova objava Ova aplikacija otkriva koje trgovine rade nedjeljom, a prilično je korisna dok šopingirate se prvi puta pojavila na cityportal.hr.