Prijava

Vaša prijava

Ponovo teško stradao radnik zagrebačke Čistoće, autom ga prikliještio pijani vozač

[]

Radnik zagrebačke Čistoće noćas je zadobio teške i po život opasne ozlijede nakon što se u njega autom zabio pijani vozač i prikliještio ga uz kamion za odvoz otpada. Kako javlja Jutarnji list, u stravičnoj nesreći koja se dogodila oko 1:20 sati u Ilici na području Kustošije, teško je ozlijeđen Mijo M., djelatnik zagrebačke Čistoće. U nesretnog se Miju dok je obavljao svoj posao zabio vozač Opel Astre zagrebačkih registarskih oznaka, T.M., te je radnik ostao zarobljen između dva lima.

Spašavali su ga zagrebački vatrogasci koji su morali ispustiti gume na vozilu i isto potom poduprijeti hidrauličnim alatom kako bi nesretnog radnika u stravičnim bolovima izvukli van te predali djelatnicima Hitne. O nesreći je jutros izvijestila i Policijska uprava zagrebačka.

– Danas, 10. veljače oko 1:25 sati, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.58 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se sjevernom kolničkom trakom Ilice u smjeru zapada. Dolaskom do kućnog broja 334, nije prilagodio brzinu kretanja te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio teretnog vozila komunalnog poduzeća marke Iveco zagrebačkih registarskih oznaka, kao i na 58-godišnjeg zaposlenika koji se nalazio na stražnjoj stepenici teretnog vozila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen radi utovara otpada pri čemu su na vozilu bila uključeni pokazivači smjera i rotaciona svjetla. U prometnoj nesreći 58-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici sestre milosrdnice dok je 47-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh – priopćila je zagrebačka policija.

Dodajmo ovome kako je do novog stradavanja radnika zagrebačke Čistoće došlo je tek dva mjeseca nakon što je u odronu smeća na Jakuševcu teško ozlijeđen radnik zagrebačke Čistoće ostao bez ruke.

 

 

 

Ova objava Ponovo teško stradao radnik zagrebačke Čistoće, autom ga prikliještio pijani vozač se prvi puta pojavila na cityportal.hr.