Prijava

Vaša prijava

Kurilovec zamalo osvojio Karlovac, Igor Pamić se ispričavao gostima…

[]

Dva tjedna prije početka proljetnog dijela prvenstva u 3. NL Centar, nogometaši Kurilovca gostovali su u Karlovcu, kod domaćina koji je u višem rangu, u kojem kotira prilično dobro. S takvim protivnikom Kurilovčani su se nosili jako dobro, čak štoviše, jer konačnih 1-1 zapravo i nije najbolji pokazatelj odnosa snaga na terenu.

– Odigrali smo stvarno jako dobru utakmicu, vodili 1-0, imali i još nekoliko jako lijepih prilika, a na kraju primili gol u 86. minuti, nakon velike sudačke pogreške. Čak je i domaći trener Igor Pamić došao do naše klupe i ispričao se zbog te situacije, o takvoj se pogrešci radilo… Ali dobro, jako smo zadovoljni prikazanim, a rezultat je u pripremama ionako u drugom planu – kaže predsjednik Kurilovca Dražen Vujnović.

Pod paskom trenera Stjepana Bašića Kurilovčani vrijedno treniraju i pripremaju se, i to u sastavu identičnom onom jesenskom. Jedini odlazak je onaj iskusnog napadača Filipa Župetića, a viđeno u pripremama sugerira da pojačanja i nisu neophodna. Kurilovec je odigrao 1-1 sa Segestom, Dinamom iz Odranskog Obreža i sad s Karlovcem, a upisana je i pobjeda 2-1 protiv mičevečkoga Klasa, kao i poraz 3-4 od Samobora, iako je u prvom poluvremenu prva postava došla do prednosti od 3-1.

– Imamo razloga biti zadovoljni kadrom koji nam je na raspolaganju, ali to ne znači da neće biti i nekih novih imena. Dolazi nam Ron Rojka, 19-godišnji vezni igrač iz Trnja, a moguće je da do početka prvenstva bude i još nekih prinova, odnosno pojačanja. Nećemo dovoditi nikoga samo zbog broja, želimo samo pojačanja, a ako takve ne uspijemo pronaći, radije ćemo ostati na ovome što imamo – ističe prvi čovjek kluba, koji uz sebe ima i sve jači tim.

– Da, ekipirali smo se i u izvršnom odboru kluba, priključilo nam se nekoliko novih ljudi, a imamo i novog dopredsjednika. Dinka Livadu u toj je ulozi zamijenio naš Kurilovčanin Robert Nestić i vjerujemo da ćemo s tom novom energijom biti još bolji, jači i ozbiljniji – kaže Vujnović.

Omladinska škola, dodaje, radi punom parom, sve selekcije su u pogonu, pa je na Udarniku svakodnevno živo i živahno, zimski dani prolaze u pravom radnoj atmosferi. Uz to, slažu se polako i kockice mozaika koji će činiti novo izdanje sad već čuvenog Alpas Cupa.

– Formirali smo organizacijski odbor, održali već nekoliko sastanaka i mogu reći da sve ide po planu. Već imamo 20-ak potvrđenih sudionika, a njihova imena bit će slična kao i prošlih godina. Ponovno nam dolazi talijanska Verona, a dolazak su najavili i naši sportski prijatelji iz Austrije, Mađarske, BiH, kao i iz naših najvećih klubova. Već sad je jasno da će Alpas Cup i ove godine biti na razini na koju smo već naviknuli – zadovoljno konstatira Vujnović.

Kurilovečko proljeće počet će 24. veljače, utakmicom protiv Save iz Strmca na Udarniku, koja je odgođena u posljednjem kolu jeseni. I prva sljedeća bit će domaća, u Kurilovec stiže zagrebački HAŠK, a zatim se ide u goste Trešnjevci. Kurilovčani su jesen okončali na desetome mjestu, a eventualna pobjeda u odgođenoj utakmici donijela bi pomak za čak dva mjesta, odnosno u gornju polovicu tablice. Tamo gdje Kurilovčani i žele biti.

Ova objava Kurilovec zamalo osvojio Karlovac, Igor Pamić se ispričavao gostima… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.