Prijava

Vaša prijava

Mladenci iz ‘Braka na prvu’ kreću na medeni mjesec, Goričanka Nikolina i njen Anton popili kavu u krevetu

[]

Za pratitelje popularnog RTL-ovog showa ili kako ga još zovu sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’  stižu nove vijesti o kandidatkinji iz Velike Gorice, Nikolini Dianežević.  Prošla je prva bračna noć nakon vjenčanja Antona i Nikoline i profesor je ujutro svoj mladenki donio kavu i sok.

Nije bilo intime, svatko je bio na svojoj strani kreveta, moj je muž bio vrlo pristojan, kavalir, možda nekom drugom prilikom – rekla je Nikolina, a ubrzo su se počeli pakirati jer je došlo vrijeme za medeni mjesec.

Moment medenog mjeseca može izazvati jako lijepe emocije i jedno veliko uzbuđenje s obzirom na to da u samoj svojoj formulaciji ‘medeni mjesec’ već ima jako puno romantike, jedne lepršavosti i vjerujem da će se ta emocija i kod kandidata prikazati, najavila je stručnjakinja Iva Stasiow novi uzbudljivi dio sociološkog eksperimenta, a Boris Blažinić dodao kako je medeni mjesec s razlogom tako nazvan jer se ljudi kroz aktivnosti i baveći se jednim drugim više povezuju, ali opet to može otići i u drugu krajnost pa otkriju puno suprotnosti. Šest parova krenulo je na medeni mjesec i sada će se morati suočiti s prvim konkretnim pitanjima jedno o drugome, no sada trenutno jedino misle o tome hoće li svoju pustolovinu nastaviti u Hrvatskoj, Sloveniji ili Italiji.

Nova epizoda RTL-ovog ‘Braka na prvu’ je večeras u 21:15 sati. 

 

Ova objava Mladenci iz ‘Braka na prvu’ kreću na medeni mjesec, Goričanka Nikolina i njen Anton popili kavu u krevetu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.