Prijava

Vaša prijava

Misteriozno vozilo u nedjelju razvalilo betonske žardinjere kraj Frkinovog parka

[]

Što se to ovdje dogodilo? Pitali su se brojni Goričani nakon što su u nedjeljno jutro, nasred glavne ceste kroz grad, na dijelu kod izlaza iz Sisačke ulice prema Trgu kralja Tomislava, odmah kraj Parka Josipa Frkina, u nevjerici gledali raskomadane betonske žardinjere.

Foto: Cityportal.hr

Fotografije su se odmah počele dijeliti društvenim mrežama, a na lokaciju su stigle i jake snage gradskog Komunalca s teškom mehanizacijom kako bi čim prije uklonili ogromne komade s ceste, kao i hrpu blata, a stradao je i jedan prometni znak. Na prvu je jasno da je riječ o nekom prometnom udesu, no u blizini nije bilo vidljivih ostataka lima ili slično. Tek su razvaljene žardinjere ostale kao dokaz havarije.

Foto: VG Komunalac na uklanjanju štete nakon prometne nesreće/Cityportal.hr

Iako nam iz policije potvrđuju da je riječ o prometnoj nesreći, osim datuma i vremena, i činjenice da nema ozlijeđenih osoba, nema puno dodatnih informacija.

U nedjelju, 11.veljače u 4 ujutro, u centru Velike Gorice dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, počinjena je materijalna šteta – rekli su nam iz Odjela za analitiku Policijske uprave zagrebačke.

U goričkoj policiji pojašnjavaju kako se zasad nepoznato vozilo nakon udesa u rano nedjeljno jutro udaljilo s mjesta, te da je istraga u tijeku. Ujedno pozivaju sve možebitne svjedoke ove prometne nesreće da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu 192.

Foto: VG Komunalac uklanja uništene betonske žardinjere/Cityportal.hr

 

Ova objava Misteriozno vozilo u nedjelju razvalilo betonske žardinjere kraj Frkinovog parka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.