Prijava

Vaša prijava

Dalmatinski romantičar Petar Grašo Valentinovo slavi u Sisku

[]

Dalmatinski romantičar Petar Grašo večeras, 14. veljače stiže u Sisak, gdje će proslaviti Valentinovo sa svim svojim fanovima u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg, s početkom u 20h.

– Ekipa, vidimo se u Sisku za Dan zaljubljenih! Puno ljubavi, puno veselja, puno dobre energije, pjesme Petra Graše…sve vas to očekuje večeras u Sisku – poručio je Petar Grašo pred ovaj veliki koncert.

Zajedno s glazbenom kolegicom Ninom Badrić, Grašo je prije nekoliko dana osvojio nagradu Zlatni Studio za najbolju pjesmu godine. Riječ je o duetu Nemoj, a ovo je samo još jedna potvrda da je Petar Grašo miljenik publike i pjevač koji je tijekom posljednjih nekoliko godina dobio gotovo sve glazbene nagrade u Hrvatskoj ali i regiji.

Uz hit-duet Nemoj, publika će večeras moći uživati u pjesmama Moje zlato, ‘Ko nam brani, Srce za vodiča, Trebam nekoga, Ljubav jedne žene, Providenca, Utorak, Nisan više ja sa njom, Uvik isti, Volim i postojim i brojnim drugim Grašinim hitovima.

Ulaznice za koncert Petra Graše u Sisku možete nabaviti online na platformi Entrio: https://www.entrio.hr/event/valentinovo-s-petrom-grasom-15713

Ulaznice će se danas, na dan koncerta moći kupiti i na blagajni na ulazu u dvoranu Zeleni brijeg, od 16 sati nadalje!

Foto: D. Ninković

Ova objava Dalmatinski romantičar Petar Grašo Valentinovo slavi u Sisku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.