Prijava

Vaša prijava

Stotinu trkača sudjelovalo u Turopoljskoj trail ligi trčanja, a ovo su pobjednici prve sezone

[]

Bruno Škrinjarić, Kristina Terzić, Danijel Dikšić i Vedrana Janjić pobjednici su prve sezone Turopoljske lige trail trčanja. Rezultati su to nakon posljednjeg kola održanog jučer na Ključić brdu. U ligi je sudjelovalo gotovo stotinu trkača tijekom sedam kola.

– S ligom smo krenuli u studenom prošle godine. Bila je to zimska liga, ali bez pravih zimsko-snježnih uvjeta, iako je bilo nekoliko ledenih kola. Liga je poslužila kao dobra zimska trening baza za predstojeće nastupe u cestovnim i trail utrkama – ističu iz kluba.

Foto: FB Maraton klub Velika Gorica

Na trail ligi, osim iz goričkog Maraton kluba, sudjelovali su i trkači iz drugih klubova poput Nikole Špoljara, inače višestrukog prvaka Hrvatske, a koji je u petom kolu postavio rekord staze od 32 minute i 35 sekundi te je odnio pobjedu na dugoj stazi.

Kako kažu iz kluba, najmasovnije je bilo peto kolo s 47 natjecatelja na dvije staze, dok je u finalnom kolu sudjelovalo 40 natjecatelja. Kao što smo već napisali u posljednjem su kolu pobjede odnijeli Jasna Mikulić i Vedrana Janjić u ženskoj konkurenciji na dugoj i kratkoj stazi te Bruno Škrinjarić i Marijan Malčević u muškoj konkurenciji na dugoj i kratkoj stazi.

Rezultate trail lige možete vidjeti ovdje.

Foto: FB Maraton klub Velika Gorica

Foto: FB Maraton klub Velika Gorica

Ova objava Stotinu trkača sudjelovalo u Turopoljskoj trail ligi trčanja, a ovo su pobjednici prve sezone se prvi puta pojavila na cityportal.hr.