Prijava

Vaša prijava

FOTO Ljepši i bolji prostor za vukovinske udruge i mještane

[]

Mjesne udruge u Vukovini uskoro će imati ljepši i bolji prostor za održavanje svojih kulturnih i društvenih programa. U tijeku je unutarnje uređenje društvenog doma čija je vrijednost radova oko 37 tisuća eura.

– Demontirali smo drvenu lamperiju, mijenjamo instalacije i postavljamo modernu LED rasvjetu, stavljamo zidne i stropne obloge, uređujemo ulaz u dom i kuhinju koja je potrebna našim umirovljenicima i vatrogascima za održavanje skupština. U domu imamo i predškolsku skupinu koja svakodnevno ovdje trenira. Novi prostori će biti svima na raspolaganju, od sada će našim mještanima biti bolje i ljepše – rekao je Mario Karapandžić, predsjednik MO Vukovina.

20.02.2024. – Radovi na uređenju društvenog doma u Vukovini – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Kako napreduju radovi provjerio je i prvi čovjek grada Krešimir Ačkar koji ovih dana aktivno obilazi gorička naselja.

– Kada prolazite svim našim naseljima vidite da su društveni domovi među ljepšima. Postoji ih još nekolicina koje moramo obnoviti, a koji su trenutno u stanju poput ovog u Vukovini prije adaptacije. S obzirom na aktivnost udruga i mještana bila je potreba da se ovaj dom uredi – rekao je gradonačelnik i dodao kako su radovi u završnoj fazi.

Ova objava FOTO Ljepši i bolji prostor za vukovinske udruge i mještane se prvi puta pojavila na cityportal.hr.