Prijava

Vaša prijava

Napišite poeziju, osvojite nagradu i okušajte se u javnom nastupu

[]

Gradska knjižnica Velika Gorica i ove godine u suradnji s Katarinom Drvodelić organizira Natječaj u pisanju poezije i večer poezije. Nakon uspješne prve edicije prošle godine, ponovno imate priliku da pokažete svoj poetski talent.

Natječaj će biti otvoren za sve koji vole pisati poeziju, bez obzira jeste li amateri ili već etablirani pjesnici. Uvjet je da je djelo u formi poezije te da do sada nije nigdje objavljeno. Prijaviti se mogu osobe svih rodova, spolova i generacija iznad 13 godina, a tema je slobodna.

– Znamo da volite pisati i sigurno imate mnogo odličnih radova, no prijavitelje ipak molimo da pošalju samo jedan rad kako bismo omogućili pravednu procjenu svih pristiglih pjesama – kažu organizatori te ističu kako je važno da autori trebaju biti spremni pročitati svoja djela pred publikom na Večeri poezije.

Tročlani žiri će pažljivo pregledati sve pristigle radove i odabrati tri najbolje pjesme koje će biti nagrađene. Nagrade će biti dodijeljene na večeri poezije koja će se održati 20.ožujka u Gradskoj knjižnici Velika Gorica. Osim nagrađenih radova, imat ćete priliku čuti i ostale pjesme koje su sudjelovale na natječaju.

– Dakle, čak i ako niste osvojili nagradu, moći ćete podijeliti svoju poeziju s publikom uz ostatak zanimljivog programa koji će se održati tijekom večeri. Radujemo se vašim poetskim kreacijama i zajedničkoj večeri posvećenoj poeziji – dodaju organizatori.

Uvjete natječaja koji traje do 15. ožujka pronađite ovdje.

 

 

Ova objava Napišite poeziju, osvojite nagradu i okušajte se u javnom nastupu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.