Prijava

Vaša prijava

Istaknuti pojedinci u tehničkoj kulturi u utrci za nagradu ‘Rudolf Perešin’

[]

Dalia Kager učiteljica informatike u OŠ Eugena Kvaternika, Božidar Di Giorgio je stručni učitelj teorijskih i praktičnih predmeta strojarske grupe predmeta u Zrakoplovno-tehničkoj školi “Rudolfa Perešina”, Ivan Orčik iz Radio kluba Velika Gorica, Mladen Dugonjić učitelj tehničke kulture Novo Čiče i OŠ Pokupsko ujedno i predsjednik Udruge za tehničku kulturu Tur Teh, Milan Omrčen profesor informatike u OŠ Nikola Hribar te član goričke Udruge društvo pedagoga tehničke kulture i informatike … samo su neki od istaknutih Velikogoričana koji su unazad nekoliko godina postigli značajne uspjehe i rezultate u tehničkoj kulturi i time zaslužili nagradu Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije ‘Rudolf Perešin’.

Izvršni odbor Zajednice i ove je godine raspisao natječaj te pozivaju sve zainteresirane da predlože potencijalne dobitnike. Nagrada se dodjeljuje za iznimna postignuća ostvarena dobrovoljnim ili profesionalnim stvaralačkim, pedagoškim, stručnim, znanstvenim, publicističkim, promidžbenim i organizacijskim sudjelovanjem i radom u tehničkoj kulturi te za prinos u postizanju ciljeva i razvitku vlastite djelatnosti i tehničke kulture. Spomenuta nagrada dodjeljuje se u dvije kategorije, i to kao nagrada za životno djelo i godišnja nagrada.

Natječaj je otvoren do 31. ožujka, a prijedlozi se šalju na adresu: Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije za Nagradu Fudolf Perešin, Ljudevita Gaja 48, pp.14, 10430 Samobor.

Foto: Ilustracija

Ova objava Istaknuti pojedinci u tehničkoj kulturi u utrci za nagradu ‘Rudolf Perešin’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.