Prijava

Vaša prijava

Prva ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća sazvana za zadnji dan veljače

[]

Gradski zastupnici naći će se u svojim klupama u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta 29. veljače, za kada je sazvana prva ovogodišnja i to 15. sjednica Gradskog vijeća Velike Gorice.

Na predloženom dnevnom redu nalazi se devet točaka, među kojima i informacija o pripajanju trgovačkog društva Vode Pisarovina d.o.o trgovačkom društvu VG Vodoopskrba d.o.o., prijedlog Odluke za dugoročno zaduživanje u ovoj godini, kao i prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za dugoročno zaduživanje trgovačkog društva VG Goričanka d.o.o. kod Hrvatske poštanske banke d.d.

Raspravljat će gradski zastupnici i o prijedlogu Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara na području Grada Velike Gorice za ovu godinu, te o prijedlogu Zaključka o potpisivanju Ugovora o upravljanju objektom Interpretacijskog centra Muzeja Turopolja između Grada i Muzeja Turopolja. I već tradicionalno, kao zadnja točka dnevnog reda, tu su i nove informacije o projektu Pročistača i Aglomeracije Velika Gorica.

Ova objava Prva ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća sazvana za zadnji dan veljače se prvi puta pojavila na cityportal.hr.