Prijava

Vaša prijava

Matičin četvrtak o ‘Istini, ne lažima’ autorice Kristine Silaj

[]

Pjesnikinja Kristina Silaj stiže na 296. Matičin četvrtak gdje će predstaviti svoju zbirku poezije ‘Istina, ne laž’.

Silaj dugi niz godina kao knjižničarka te ima radno iskustvo u narodnim knjižnicama, specijalnoj knjižnici službenih publikacija, a zadnjih trinaest godina stalno je zaposlena u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu na stručnim poslovima sadržajne obrade književnosti i religije.

Objavljivala je pjesništvo i književnu kritiku u književnim časopisima kao što su Vijenac, Quorum, Libra, Zadarska smotra, Književna rijeka, Marulić, te dječje priče i poticaje za čitanje za djecu u dječjim časopisima Smib, Zvrk i Radost kao i poticaje za čitanje svim uzrastima na blogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Ovo je njezina prva zbirka pjesama koja je nastajala ponajviše u ranoj mladosti autorice i posvećena je svim osobama koje su posebno važne za njezin životni put te s kojima je i ona zajedno potpuno na strani dara života.

U programu sudjeluju Dobrila Zvonarek i Stevo Leskarac uz glazbenu pratnju Filipa Pintara. Na druženje u prostoru velikogoričke Područne knjižnice Galženica možete doći u četvrtak 29. veljače od 19:30 sati.

Foto: Ilustracija

Ova objava Matičin četvrtak o ‘Istini, ne lažima’ autorice Kristine Silaj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.