Prijava

Vaša prijava

Za dva dana snimanja TV reklame zaradi više od tisuću eura, evo detalja!

[]

U najboljim si godinama, fit i lijepih crta lica? Možda si baš ti osoba koja će biti izabrana za jednu od glavnih ili sporednih uloga u jednoj TV reklami, a pritom možeš zaraditi i više nego li pristojan honorar, i to za dva dana posla! Produkcija i casting agencija Serena Pro u potrazi je za statistima za potrebe snimanja TV reklame, a rok je srijeda, 6.ožujka.

Za glavnu mušku ulogu traže ‘vrhunski građenu osobu, koja mora imati lijepe ili zanimljive crte lica i karizmu’, u dobi između 27 i 35 godina. Za glavnu žensku ulogu, traže ‘karizmatičnu i lijepu osobu, manekenski tip obavezno. Osoba mora biti prirodna, bez filera ili bilo kakvih dodataka na licu. U dobi između 27 i 35 godina’, navode iz ove casting agencije. Tu je i sporedna uloga djevojke glavnog lika, koja bi trebala biti u dobi od 24 do 30 godina, te ‘iznimno zgodna djevojka za kojom bi se svatko okrenuo’, uz napomenu kako će u reklami morati grliti glavnog glumca i s njim ležati u krevetu. Za svaku od ove tri uloge nudi se honorar od 1176 eura neto.

Za sporedne uloge ‘muškaraca iz SPA centra’, traže se mladići od 22 do 30 godina, uz opis ‘ovdje tražimo muškarce koji izgledaju kao da su izašli iz reklame za parfeme, odlično građeni (teretana), crte lica ne moraju nužno biti klasično lijepe, ali moraju biti markantni’, a oni koji budu odabrani zaradit će honorar od 500 eura neto.

Reklama se snima u Zagrebu, između 10. i 15. ožujka, glavne uloge snimanju dva dana, a zainteresirani se mogu javiti na e-mail: prijavise@serenapro.hr, uz ove podatke: ime i prezime, grad iz kojeg dolazite, koliko imate godina, navesti za koju ulogu se prijavljujete, broj telefona, te dvije fotografije (lice i stas).

– Molimo vas da nam ne šaljete fotografije sa sunčanim naočalama, šeširima, one na kojima ste sa cijelim razredom i slične – preporučuju iz agencije.

Sretno svima!

Naslovnica i fotografije u članku: Ilustrativne/ Produkcija i casting agencija Serena Pro, FB

Ova objava Za dva dana snimanja TV reklame zaradi više od tisuću eura, evo detalja! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.