Prijava

Vaša prijava

Europski tjedan logopedije u Veliku Goricu donosi panel raspravu na temu ranog komunikacijskog razvoja

[]

U sklopu Europskog dana logopedije, u goričkom Pučkom otvorenom učilištu sutra će biti održana besplatna panel rasprava koja je usmjerena na rani komunikacijski razvoj i znakove odstupanja. Gosti panel rasprave su profesorica Maja Cepanec iz Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, psihologinja Maja Detelić iz Dječjeg vrtića Lojtrica te poznata gorička pedijatrica Ružica Vasari Talanga.

Inače, cilj Europskog dana logopedije je podizanje svijesti šire javnosti o važnosti multiresorne i multidisciplinarne suradnje kao i važnost suradnje s neformalnim pružateljima skrbi. Inače, tema ovogodišnjeg Europskog dan logopedije je ‘Suradnja s drugim stručnjacima, roditeljima i skrbnicima u prepoznavanju komunikacijskih teškoća’.

Početak panela je u 13 sati.

Događanja organizira Hrvatsko logopedsko društvo Podružnica grada Zagreba i Zagrebačke županije u suorganizaciji s Domom zdravlja Zagrebačke županije,
ispostava Velika Gorica te pokroviteljstvom Grada Velike Gorice

Ilustracija: Pexels/Pavel Danilyuk

 

Ova objava Europski tjedan logopedije u Veliku Goricu donosi panel raspravu na temu ranog komunikacijskog razvoja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.