Prijava

Vaša prijava

Pozivaju se udruge koje se bave očuvanjem prirode i okoliša da prijave projekte i programe

[]

Grad Velika Gorica poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u području zaštite okoliša i prirode da podnesu prijavu za ostvarivanje financijske podrške programima i projektima. Vrijednost natječaja je 14 tisuća eura, a iznos financiranja koji se može zatražiti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je od 400 eura do najviše 2.650 eura.

Prijaviti se mogu programi ili projekti koji razvijaju inovativne modele, tehnologiju i rješenja u zasitite prirode i okoliša, zatim za očuvanje i revitalizaciju zaštićenih prirodnih područja, detekciju onečišćenih lokacija i onečišćivača na području grada, čišćenje „divljih“ odlagališta otpada uz uspostavu mjera za sprječavanje njihovog ponovnog nastajanja kao i aktivnosti koje pridonose društvenoj otpornosti na klimatske promjene, edukaciju građana, naročito djece i mladih o zaštiti prirode.

Zahtjevi se zaprimaju do 5. travnja do 15 sati ukoliko se podnosi poštom ili osobno, odnosno do ponoći ukoliko se šalje elektroničkim putem.

Ova objava Pozivaju se udruge koje se bave očuvanjem prirode i okoliša da prijave projekte i programe se prvi puta pojavila na cityportal.hr.