Prijava

Vaša prijava

Godinama provaljivao u automobile u Vukovini, policija mu stala na kraj

[]

Policija je stala na kraj 68-godišnjaku koji je unazad nekoliko godina provaljivao u automobile i krao. Kako ističu iz Policijske uprave zagrebačke, dovršeno je kriminalističko istraživanje te mu se na teret stavlja šest kaznenih djela ‘Teške krađe’ provaljivanjem.

– Naime, policijski službenici iz Velike Gorice su provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju da je 68-godišnjak tijekom 2021., 2022., 2023. i 2024. godine u čak pet navrata osobnim automobilom marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka došao na parkiralište nogometnog kluba u Školskoj ulici u Vukovini, da bi potom prikladnim alatom provalio u pet parkiranih osobnih automobila – ističu iz policije i dodaju kako je iz automobila krao torbice, ruksake, novčanike, naočale novac i ostalo i te se s otuđenim predmetima udaljio.

Također se sumnja da je u siječnju 2021. godine provalio i u automobil na parkiralištu ispred crkve u Školskoj ulici. Iz njega je ukrao torbicu, mobitel i novčanik. Muškarac je ovim kaznenim djelima napravio štetu višu od tisuću eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Ova objava Godinama provaljivao u automobile u Vukovini, policija mu stala na kraj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.