Prijava

Vaša prijava

Novaki Ščitarjevski: Prijetio ženama ispalivši hice u zrak, a sve kako bi ukrao automobil

[]

Policija je objavila detalje oružanog razbojništva koje se dogodilo u ponedjeljak oko 21:30 sati u Novakima Ščitarjevskim. Naime, zajedno s još dvojicom, 25-godišnji državljanin Republike Srbije s ciljem da ukradu automobil, prepriječili su put vozilu Ford Focus belomanastirskih registarskih oznaka kojeg je vozila 30-godišnjakinja.

Scene, poput onih u američkim filmovima, događale su se ispod mosta u Novakima Ščitarjevskim. U vozilu s 30-godišnjakinjom još je bila i 29-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i jedna maloljetna osoba.

– Nakon što je zaustavio automobil osumnjičeni se obratio ženskim osobama u vozilu i potom im je zaprijetio vatrenim oružjem iz kojeg je u zrak ispalio dva hica. Oštećene osobe su se tada udaljile s mjesta događaja dok je osumnjičeni 25-godišnjak sjeo u Ford Focus koje je otuđio i udaljio se – istaknuli su iz policije i dodali kako je vozilo naknadno pronađeno u Rakarju.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Ova objava Novaki Ščitarjevski: Prijetio ženama ispalivši hice u zrak, a sve kako bi ukrao automobil se prvi puta pojavila na cityportal.hr.