Prijava

Vaša prijava

Splitsko srebro i bronca za Emu Bakulu i Lejlu Leu Kajfešt iz TKD Velika Gorica

[]

Srebro i broncu na Dalmacija kupu u Splitu, koji se održao proteklog vikenda, osvojile su Ema Bakula i Lejla Lea Kajfeš iz Taekwondo kluba Velika Gorica. Bio je to prvi kriterijski turnir za kadetsko prvenstvo Europe, a na kojem je nastupilo 600 natjecatelja iz 49 klubova.

– Do srebrnog odličja Ema je stigla u kategoriji -37kg. Odlično je odradila turnir Tek je u finalu, uz odličan otpor, izgubila od aktualne kadetske prvakinje Svijeta i Europe iz Splitskog Marjana – istaknuli su iz kluba.

Kvalitetno je turnir odradila i Lejla koja je osvojila broncu, u polufinalu je izgubila od protivnice koja je na kraju i osvojila turnir. Meri koja se također natjecala, turnir je otvorila pobjedom, no izgubila je u borbi za medalju.

– Možemo biti zadovoljni sa rezultatima i nastupom naših sportašica. Ostalo su još dva kriterijska turnira i nadamo se kako će naše sportašice i na tim turnirima pružiti najbolji otpor i pokušati se plasirati na kadetsko prvenstvo Europe – istaknuli su iz TKD Velika Gorica.

Ova objava Splitsko srebro i bronca za Emu Bakulu i Lejlu Leu Kajfešt iz TKD Velika Gorica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.