Prijava

Vaša prijava

Maturanti, evo nešto za vas! Kako je studirati na ekonomiji, što te čeka na medicini? Oni imaju odgovore

[]

Za sve maturante imamo dobre vijesti! Ako ste još neodlučni oko izbora fakulteta, možda vam život olakša projekt koji su pokrenuli upravo srednjoškolci. Kako je studirati na ekonomiji, pravu ili medicini, doznat ćete iz prve ruke i to u podcastu ‘Na koji ćeš faks?’, koji je upravo pokrenula ekipa iz Ekonomske škole Velika Gorica.

– Dragi maturanti, sve je bliži trenutak konačnog odabira fakulteta. Pred vama su brojne mogućnosti, a mnogi od vas još nisu sigurni u svoju odluku. To je situacija u kojoj se nalazi većina vaših vršnjaka, a ekipa srednjoškolaca tome je odlučila pristupiti na zabavan način i pokrenula podcast namijenjen baš vama. U prvoj epizodi, student FER-a, Karlo Vrančić iz Šibenika, ispričao je sve o maturi, očekivanjima od faksa i studentskom životu, a ekipa podcasta otkrila nam je da pripremaju epizode sa drugih, iz godine u godinu, najtraženijih fakulteta u Hrvatskoj – javlja profesorica Sanja Mirenić iz Ekonomska škole Velika Gorica.

Pogledajte cijelu epizodu pod nazivom – Zašto (ne)upisati FER?

Ova objava Maturanti, evo nešto za vas! Kako je studirati na ekonomiji, što te čeka na medicini? Oni imaju odgovore se prvi puta pojavila na cityportal.hr.