Prijava

Vaša prijava

Veliki party na starom terminalu Zračne luke Pleso, stiže londonski DJ East End Dubs

[]

Samo nekoliko gradova u svijetu može se pohvaliti glazbenim događanjima u svojim zračnim lukama. Aerodromi su uvijek mjesta koja nas intrigiraju i bude lijepe uspomene. Na jedno novo putovanje sa starog putničkog terminala Zračne luke u Velikog Gorici vodi nas jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenih brendova BSH. Novi veliki glazbeni spektakl održat će se u petak, 5. travnja od 20 sati kada će na Plesu nastupiti engleska DJ senzacija East End Dubs. Do danas je prodano više od 50 % kapaciteta ulaznica u više europskih zemalja. Zbog ograničenog broja istih predlažemo da svoje na vrijeme osigurate u sustavu www.entrio.hr

Stari putnički terminal do prije nekoliko godina bilo je mjesto s kojeg odlazimo u svijet. Ima zanimljivu povijest, a svoju prvu modernu putničku zgradu dobiva 1966. godine. Stara zgrada u svoje je vrijeme bila supermoderna i izazivala je divljenje. Danas je pak podsjetnik na neka stara vremena i ovog će puta ponovno oživjeti kao plesni podij za tisuće posjetitelja iz cijele Europe. Ovaj put putokazi za letove i odlazni terminal bit će ulazak u top glazbeno putovanje.

Foto: Arhiva BSH

East End Dubs londonski je DJ i producent te pravi predstavnik londonskog underground zvuka, a čiji su nastupi redovno rasprodani. Rezident je nekih od najpopularnijih klubova kao što su Amnesia i Pacha na Ibizi te programa Music ON i Paradise. Uz njega na događaju nastupaju i hrvatske DJ snage; Elena Mikac, Yakka, Pablo Panda i Marcel.

BSH Events prošle su godine proslavili 10 godina organizacije vrhunskih glazbenih događanja na posebno atraktivnim lokacijama. Iz godine u godinu, raste interes publike, a sva događanja uvijek su rasprodana. Vrhunski produkcijski elementi sastavni su dio svakog BSH događaja.

 

Ova objava Veliki party na starom terminalu Zračne luke Pleso, stiže londonski DJ East End Dubs se prvi puta pojavila na cityportal.hr.