Prijava

Vaša prijava

Prvo Shakira, a onda Gobac: Gorička glumica Marija Kolb oduševila transformacijama u ‘Tvoje lice zvuči poznato’

[]

Uz goričkog glumca Filipa Detelića koji debitira u svojoj voditeljskoj ulozi u popularnoj emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’, kao jedna od kandidatkinja našla se i naša nagrađivana velikogorička glumica Marija Kolb.

Marija je u svijetu umjetnosti od malih nogu, a kako kaže svoj posao ne smatra poslom jer živi za glumu. Školovala se na osječkoj Akademiji, a odrasla je u Velikoj Gorici gdje je pohađala u OŠ Eugena Kumičića kao i Umjetničku školu Franje Lučića.

Svoje djetinjstvo pamti kao djetinjstvo prepuno obaveza, a da bude uključena u obitelj, morala je „sa šest godina preplivati Savu“. Do sada je ostvarila gotovo trideset uloga u nacionalnim, gradskim i nezavisnim kazalištima za što je nagrađena strukovnim nagradama od kojih se ističu i dvije Nagrade hrvatskog glumišta

U prvoj emisiji, Marija je utjelovila popularnu kolumbijsku pjevačicu Shakiru i oduševila transformacijom i publiku i žiri. Odlično je odradila scenski kao i vokalni nastup. Minea je u svom komentaru istaknula kako je na momente mislila da je na pozornici zaista Shakira, a da je bila pravi praznik za oči, izjavio je Mario.

Foto: Nova TV

Ponosan na izvedbu kolegice je bio i Goran koji je dodao: ‘Dobro je Vas bar još neko vrijeme drže iza žice’. Enisa su oduševili i glas i sama imitacija, a vjeruje i kako će Marija svakom transformacijom biti sve bolja.

Famozna ‘gljiva’ za drugu je emisiju Mariji podarila ulogu Davora Gopca. Vatrenu i strastvenu Shakiru, zamijenila je neopterećenim čovjekom slobodnog duha. Ovoga puta nije imala previše posla s koreografijom, no morala je uhvatiti svaki pokret i karakteristiku kralja pop-rocka.

– Apsolutno si bila Davor – rekao joj je Goran, a iako je žensko unijela je na pozornicu mušku i ludu energiju, dodala je Minea.

– Čini mi se da si ti, Marija, ženski Mario Petreković – zaključio je na kraju Mario.

Marijine nastupe možete pogledati ovdje, a s nestrpljenjem čekamo nedjelju i novu transformaciju.

Naslovna fotografija: Marija Kolb/Nova TV

Ova objava Prvo Shakira, a onda Gobac: Gorička glumica Marija Kolb oduševila transformacijama u ‘Tvoje lice zvuči poznato’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.