Prijava

Vaša prijava

Atraktivne akrobacije i nastupi cheerleading timova na 4. Open Vegas Kupu

[]

Cheerleading klub Vegasice u subotu 16. ožujka, u Gradskoj sportskoj dvorani organiziraju četvrti po redu Vegas Kup. Otvoreni je to kup u cheerleadingu i cheerdanceu na koji stiže 346 natjecateljica iz 12 hrvatskih gradova, odnosno osam klubova. Vidjet ćemo tako zanimljive akrobacije i timove koji se natječu u navijanju, ali i performanse timova koji plešu hip hop, jazz ili slobodni stil.

Natjecateljice stižu iz Zagreba, Umaga, Lipovljana, Osijeka, Varaždina, Zeline, Dugog Sela i Sesvetskog Kraljevca, Vrbovca i domaćina iz Velike Gorice.

– Uglavnom plešu samo djevojčice, zasada nema dječaka koji se natječu. Pa ovim putem pozivam one koji nam se žele pridružiti, bilo bi nam drago da prvi dečki koji bi se okušali u ovom sportu budu iz Velike Gorice – komentirala nam je Radmila Đuračić iz Vegasica zadovoljna ovogodišnjim odazivom.

– Brojke nam se povećavaju. Prošle godine nas je bilo oko 300 natjecatelja, ove godine nas je nešto više pa se nadam da će jubilarno peto izdanje iduće godine okupiti još veći broj timova. Pozivam sve u subotu da nam se pridruže i vide tu mladost i ljepotu djevojčica i djevojaka koje pršte energijom, gracioznošću, plesom, akrobacijama i vratolomijama – poziva Đuračić.

Početak je u 10 sati, a manifestaciju podržavaju Grada Velika Gorica, gorička Zajednica sportskih udruga, kao i županijska sportska Zajednica te Turistička zajednica Grada Velike Gorice. Ulaz je besplatan.

 

Ova objava Atraktivne akrobacije i nastupi cheerleading timova na 4. Open Vegas Kupu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.