Prijava

Vaša prijava

VIDEO Vatrogasac Marijan Svekrić objesio kacigu o klin, a kolege iz JVP jutros ga ispratile u mirovinu

[]

Nakon 32 godine odvažnog spašavanja svojih sugrađana i njihove imovine, vatrogasac Marijan Svekrić objesio je svoju kacigu o klin i otišao u mirovinu. Jutros je odradio svoju zadnju službu te su se od njega oprostili kolege vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

– Zadnja služba našega člana vatrogasne obitelji Marijana Svekrića je obavljena kao i sve druge do sada, maksimalno profesionalno, s malom sjetom, ali ponosno i stojećki rame uz rame s kolegama spremni svake sekunde nekome pomoći – istaknuli su iz ove goričke postrojbe.

Kolege, Marijana u jednoj riječi opisuju kao legendu.

– Životopisan čovjek koji je uvijek spreman za šalu, uvijek spreman uskočiti u pomoć i koji je uvijek nesebično dijelio svoje bogato znanje i iskustvo mnogim generacijama vatrogasaca, od Zagreba do Velike Gorice – dodali su iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica i zahvalili mu na svemu ovim riječima:

– Kolega, a prije svega prijatelju, hvala ti na tisuće odrađenih intervencija, na svakom spašenom životu i žrtvovanju sebe za tuđe stvari. S nama ćeš biti svakodnevno kroz stotinu priča i dogodovština koje si nam pružio svih ovih godina – poručili su mu uz želje za dugu i sretnu mirovinu.

Ove godine, iz goričke Javne vatrogasne postrojbe u mirovinu će otići još trojica vatrogasaca, a evo kako je to jutros izgledalo:

Ova objava VIDEO Vatrogasac Marijan Svekrić objesio kacigu o klin, a kolege iz JVP jutros ga ispratile u mirovinu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.