Prijava

Vaša prijava

Studio Smijeha stiže u Goricu – večeras ‘The Men Show’ !

[]

Studio Smijeha ponovo stiže u Veliku Goricu, ovaj put s comedy showom ‘The Men Show’! Publici će se večeras predstaviti četiri sjajna stand up komičara – Igor Drljo (BiH/HR), Aleksandar Perišić (Srbija), Tihomir Paravina (HR) i Branko Krsmanović (Srbija/BiH).

– Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima. Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati – najavljuju iz Studija Smijeha.

Igor Drljo se stand upom bavi više od 10 godina, autor je satirične BiH emisije ‘Monty Dayton Show’ ili kako ga opisuju ‘mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!’.

Aleksandar Perišić je pionir stand up scene u Srbiji, u sedam godina rada nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku, a mogli ste ga vidjeti i u emisiji ‘Stand up & more’ na kanalu Comedy Central Extra. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspjeh na sceni.

Foto: Studio Smijeha, FB

Tihomir Paravina započeo je karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008.godine, gdje je na licu mjesta postao miljenik publike, a kako mu je dosadilo samo pričati, uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike, bez obzira što ne zna note ni glazbenu abecedu. .

Branko Krsmanović je stand up komičar iz Sarajeva, a zadnje tri godine je nastupao diljem Balkana. Za njegove nastupe kažu kako je ‘originalan, u nekim dijelovima vulgaran, mračan i potencijalno uvredljiv – za one koji ne znaju šta je stand-up komedija’.

Kako doznajemo ulaznica za večerašnji comedy show po cijeni od 11 eura još uvijek ima, ali svakako požurite do Kolodvorske 142 i osigurajte si svoje mjesto za večer smijeha koja počinje u 20 sati.

Ova objava Studio Smijeha stiže u Goricu – večeras ‘The Men Show’ ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.