Prijava

Vaša prijava

Najpopularniji europski oldtimeri stižu na proslavu Dana srednje strukovne škole !

[]

Ususret proslavi Dana srednje strukovne škole iz Oldtimer kluba Turopolje stiže vijest kako će se i oni pridružiti tom veselom događaju, a kako li drugačije nego jedinstvenim primjercima starodobnih vozila. Nakon uspješnog okupljanja vlasnika legendarnih starodobnih povijesnih vozila Citroën Traction Avant na 2. Oldtimer showu Turopolje, iz udruge pozivaju vlasnike i ljubitelje na Izložbu oldtimera s naglaskom na Citroën vozila, koju će upriličiti povodom proslave škole, u srijedu 27.03. od 10 do 14 sati.

– Prema sadašnjim najavam osim Citroën Tractiona, stižu nam i ostala Citroën vozila, bit će spačeka, Ani 8, žaba i drugi. Pozvali smo sve ljubitelje i ostalih povijesnih vozila da dođu na plato ispred škole gdje ćemo složiti paviljon i postaviti izložbu o počecima automobilizacije u Hrvatskoj. Nadamo se lijepom vremenu i odazivu, a zasad nas ima već oko trideset koji dolazimo – rekao nam je Vladimir Štarkelj, predsjednik OTK Turopolje.

Inače, Citroën Traction Avant veliku je popularnost stekao zbog izvrsnog ležanja u zavojima i sjajne upravljivosti, a dan danas je jedan od najpopularnijih europskih oldtimera.

Foto: 2. Oldtimer show Turopoje – Citroën Traction Avanti /P. Škrinjarić, arhiva Cityportal.hr

 

 

 

 

Naslovna fotografija: Vladimir Štarkelj, predsjednik OLdtimer kluba Turopolje/M.Žilec za OTK Turopolje

Ova objava Najpopularniji europski oldtimeri stižu na proslavu Dana srednje strukovne škole ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.