Prijava

Vaša prijava

Obračun u goričkoj trgovini: Pijanac mu brutalno opsovao majku, policajac ga udario šakom u glavu

[]

Ovog mjeseca se u trgovini ‘Mlin i pekare’ u Ulici Lavoslava Ružičke u Velikoj Gorici dogodilo malo jače narušavanje javnog reda i mira i to u prijepodnevnim satima, a čitav je slučaj upravo zaključen sudskom presudom u kojoj su svi sudionici proglašeni krivima!

Kako se navodi u presudi, 50-godišnji policajac iz Velike Gorice ‘narušio je javni red i mir tučnjavom na naročito drzak način. Fizički je napao 38-godišnjaka odgurnuvši ga rukom, nakon čega se udaljio prema izlazu iz trgovine, dok je 38-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,86 promila na njega vikao: Je*em ti mater četničku, moj otac je hrvatski branitelj, ja i moja ekipa ćemo te nać’ i razbit’! Potom ga je policajac fizički napao udarivši ga stisnutom šakom u glavu, uslijed čega je ovaj pao na tlo i zadobio vidljivu povredu usne i zuba. U sukob se umiješao i prijatelj 38-godišnjaka, koji je fizički napao policajca. Javni red i mir uspostavljen je dolaskom policijske ophodnje’, navodi se u presudi, prenosi danica.hr.

Policajac je na suđenju izjavio kako je sve počelo kad je zamolio 38-godišnjaka da se makne od blagajne jer je htio kupiti vodu:

– On mi je psovao majku četničku i zbog toga sam ga udario šakom, pa je pao na pod. Ja sam zvao policiju, a prodavačica hitnu – izjavio je gorički policajac.

38-godišnjak je ispričao kako je s prijateljem išao po pivo u dućan, te da ga je policajac iz čista mira udario šakom u glavu pa je pao na pod i pivo mu se razbilo. Priznaje da mu je potom opsovao majku, ali kaže da nije prijetio.

Sutkinja ih je sve proglasila krivima i kaznila ih sa po 100 eura i plaćanjem troškova prekršajnog postupka.

Ova objava Obračun u goričkoj trgovini: Pijanac mu brutalno opsovao majku, policajac ga udario šakom u glavu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


GlagoMatika

Sretan kraj potrage za Petrom