Prijava

Vaša prijava

Groupama osiguranje otvorila novi regionalni centar u Velikoj Gorici

[]

Kao dio plana širenja prodajne mreže te povećanja dostupnosti klijentima i partnerima, Groupama osiguranje otvorila je novi regionalni centar u Velikoj Gorici. Pored Uprave i menadžmenta Groupame, otvaranje su uveličali predstavnici Grada i niz istaknutih gospodarstvenika.

Predsjednik Uprave Sanel Volarić

– Protekla godina bila je iznimno uspješna za poslovanje Groupama grupe u Hrvatskoj. U njoj su naše poslovne jedinice ostvarile niz iskoraka u uspostavi modernih i učinkovitih osigurateljnih operacija. Dostupnost našim klijentima i partnerima izuzetno nam je bitna tako da od samog početka razvijamo vlastitu mrežu ureda. U Zagrebu smo otvorili moderno opremljeni operativni centar za naše klijente i suradnike u distribuciji kojima na 1.100 m2 na jednom mjestu pružamo cjelovitu uslugu, koja je putem digitalnih kanala dostupna i onima izvan Zagreba. Također, već smo otvorili i regionalne centre u Splitu, Rijeci, Zadru dok su Varaždin i Osijek u pripremi, čime ćemo upotpuniti našu regionalnu strukturu ureda preko koje ćemo davati podršku našim klijentima i partnerima. Zbog činjenice da se radi o jednom od gospodarski najbrže rastućih dijelova Hrvatske, s jakom poduzetničkom orijentacijom, Zagrebački prsten je regija na kojoj ćemo imati poseban fokus – istaknuo je predsjednik Uprave Sanel Volarić te se zahvalio predstavnicima Grada te gospodarstvenicima i poduzetnicima s područja Velike Gorice koji su nazočili otvorenju regionalnog centra, a među njima je bio i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Svaka investicija, pogotovo ovakvi prepoznatljivi brandovi kao što ste vi i vaše ime koje dolazi u naš grad je i više nego dobro došlo. Nadam se da ćete se ovdje udomaćiti, kao što ste se udomaćili u mnogim drugim zemljama i da će te se involvirati u društvenu zajednicu te da će svatko ovdje pronaći svoj interes. Od srca vam čestitam, a za sve u budućnosti što bude potrebno i sve što se očekuje od jedinice lokalne samouprave mi ćemo biti na raspolaganju – poručio je gradonačelnik Ačkar.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar

Groupama osiguranje jedna je od vodećih europskih kuća u svom poslovnom području djelovanja, te članica jedne od najvećih francuskih i uopće najstarijih i najznačajnijih europskih osigurateljskih grupacija – Groupama grupe. Riječ je o jednoj od najozbiljnijih figura u svjetskoj osigurateljskoj industriji, s više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju koja brine o 13 milijuna osiguranika u 12 država na tri kontinenta.

Groupama osiguranje u Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta donosi kvalitetan, pošten i konkurentan osigurateljski proizvod i potvrđuje ono što ih izdvaja od drugih – partnerski odnos, standard usluge jednak u svim dijelovima svijeta i društvenu odgovornost u pružanju sigurnosti osiguranicima.

Regionalni centar Velika Gorica nalazi se na adresi Trg kralja Tomislava 15, gdje se mogu ugovoriti police Groupama osiguranja, odnosno široki portfelj inovativnih osigurateljnih proizvoda i usluga za različite segmente klijenata uključuje razne police životnih i neživotnih osiguravateljnih proizvoda, automobilsku odgovornost, puni kasko i djelomična kasko pokrića, osiguranje imovine, odgovornosti, nezgoda, životna osiguranja, putno zdravstveno osiguranje, kao i posebne pakete te raznovrsna pokrića prilagođena poslovanju pravnih osoba. O proizvodima Groupama osiguranja te dostupnosti u prodajnoj mreži više na www.groupama.hr.

Kombinacijom znanja, resursa i inovativnih rješenja naše Grupe, te domaćih stručnjaka uspješno gradimo efikasan i dinamičan poslovni model koji će biti čvrst oslonac našim klijentima i partnerima. Vjerujemo kako će Groupama time obogatiti ne samo lokalna osigurateljna tržišta već doprinijeti i ukupnom gospodarskom razvoju.

Ova objava Groupama osiguranje otvorila novi regionalni centar u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.