Prijava

Vaša prijava

Tisuće posjetitelja stiže u Veliku Goricu na aerodromski glazbeni spektakl

[]

Svega nekoliko dana dijeli nas od glazbenog BSH spektakla koji na Stari putnički terminal Međunarodne zračne luke Zagreb u Veliku Goricu dovodi tisuće posjetitelja iz čak 15 zemalja svijeta. Turistička zajednica grada Velike Gorice dala je podršku projektu koji će biti izvrsna reklama Grada. Iz Zagreba će pak, s parkinga istočne strane Zagrebačkog Velesajma, posjetitelje besplatno voziti autobusi.

Samo nekoliko gradova u svijetu može se pohvaliti glazbenim događanjima u svojim zračnim lukama, a to je upravo Velika Gorica. Aerodromi su uvijek mjesta koja nas intrigiraju i bude uspomene.

Na jedno novo putovanje sa starog putničkog terminala Međunarodne zračne luke u Velikog Gorici odlazi se u petak, 5. travnja od 20 sati kada će na Plesu nastupiti engleska DJ senzacija East End Dubs, DJ i producent te pravi predstavnik londonskog underground zvuka, a čiji su nastupi redovno rasprodani. Rezident je nekih od najpopularnijih klubova kao što su Amnesia i Pacha na Ibizi te programa Music ON i Paradise.

Uz njega na događaju nastupaju i hrvatske DJ snage; Elena Mikac, Yakka, Pablo Panda i Marcel. Do danas je za ovaj događaj prodano više od 70 % kapaciteta ulaznica u više europskih zemalja.

Ulaznice za BSH spektakl na aerodromu mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Ova objava Tisuće posjetitelja stiže u Veliku Goricu na aerodromski glazbeni spektakl se prvi puta pojavila na cityportal.hr.