Prijava

Vaša prijava

‘Projekt građanin’: Kvaternikovci osvojili žiri županijske smotre, idu na državno natjecanje!

[]

Sedmašice‘ Osnovne škole Eugena Kvaternika, učenice 7. b razreda Iskra Strineka, Bruna Markov, Gita Ćosić, Korina Hasija i Ema Balić, predvođene mentoricom Natašom Čurić, svojim su projektom na danas održanoj Smotri Zagrebačke županije pod nazivom ‘Projekt građanin’ iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema, osvojile stručnu komisiju, pa ekipa kreće na iduću stepenicu – državnu smotru u Zagrebu!

– Sretna sam i ponosna, jer je ovaj projekt nastao kao suradnja velikog broja učenika škole i pokazatelj je jednog timskog rada između učenika, ali i učitelja koji ih uvijek podržavaju u izvrsnosti. Tročlana komisija ocijenila je da projekt sadrži sve potrebne elemente i da ćemo ga predstaviti i na državnoj smotri u Zagrebu. Osim predstavljanja projekta, to je prilika i za promociju naše škole, ali i naše Velike Gorice školama iz cijele Hrvatske, a tome se posebno veselimo – rekla nam je mentorica uspješne ekipe iz Kvaternika, vjeroučiteljica Nataša Čurić, uz zahvalu učiteljici Marini Mužek, koja je također sudjelovala u projektu.

Foto: Ekipa OŠ Eugena Kvaternika na Županijskoj smotri ‘Projekt građanin’/N.Čurić

Odličan timski rad i temeljita priprema za prezentaciju na županijskoj smotri upravo su ono čime su učenice 7.b razreda goričkog Kvaternika osvojile komisiju.

– Predstavljanje projekta smo pripremili tako da smo izradili četiri plakata na kojima se nalazi sedam koraka provedbe projekta. Svaka je učenica predstavljala svoj dio, pa su morale vrlo dobro poznavati svaki korak i znati objasniti sve detalje. Osim toga, pripremili smo i mapu, koja sadržava opširan opis projekta sa svim fotografijama i nastalim člancima. Učenice su odradile odličan posao i pokazale kako škola na njih uvijek može računati – rekla nam je ponosna mentorica.

Smotra je održana u Područnoj školi Strmec (OŠ Sveta Nedelja), za organizaciju se pobrinula voditeljica Županijskog stručnog vijeća, Sandra Vuk, a događaj je svečano otvorio gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec.

 

Ova objava ‘Projekt građanin’: Kvaternikovci osvojili žiri županijske smotre, idu na državno natjecanje! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.