Prijava

Vaša prijava

U pet dana evidentirano 12 kaznenih djela na goričkom području, kralo se u Sasima i Pustikama

[]

Tijekom ovog tjedna, od 25. do 29. ožujka, na području Policijske postaje Velika Gorica evidentirano je 12 kaznenih djela, od kojih se njih osam progoni po službenoj dužnosti, a u slučaju dva kaznena djela progon je predviđen po privatnoj tužbi, izvijestila je velikogorička policija na redovitoj konferenciji za medije. U navedenom periodu dogodilo se i šest prometnih nesreća, a jutros nažalost i jedna sa smrtnom posljedicom u Selnici, gdje je u naletu vozila koje je prošlo kroz crveno semaforsko svjetlo život izgubio motociklist.

– U periodu od 22. do 26. ožujka nepoznati je počinitelj u mjestu Sasi ukrao spremnik za vodu, zapremnine dvije tisuće litara, s neograđenog poljoprivrednog zemljišta. Prema izjavi 48-godišnjeg vlasnika, šteta nastala ovim kaznenim djelom procjenjuje se na  600 eura. Evidentirana je i krađa iz nezaključanog vikend objekta, odnosno šupe, u naselju Pustike, gdje je nepoznati počinitelj ukrao jedan noviji i jedan stariji agregat, cirkularnu pilu i više vrsta sitnog alata poput kliješta, noževa, ključeva, odvijača. Prema izjavi 55-godišnjeg vlasnika, nastala šteta je procijenjena na oko tisuću eura – rekao je na konferenciji za medije krim-inspektor Nikica Ljubanović.

Ujedno je u ime svih djelatnika Policijske postaje Velika Gorica uputio čestitku povodom nadolazećeg blagdana. 

– U ime svih policijskih službenika Policijske postaje Velika Gorica svim građanima Velike Gorice i okolice želim sretan, radostan i miran Uskrs!  –

Uzvraćamo čestitke i svim djelatnicima goričke policije želimo – što manje posla! 

 

Ova objava U pet dana evidentirano 12 kaznenih djela na goričkom području, kralo se u Sasima i Pustikama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.