Prijava

Vaša prijava

Detalji nesreće: Djevojčica na pješačkom nije sišla s bicikla, na nju naletio pijani vozač

[]

Kako smo ranije izvještavali, u četvrtak poslijepodne, došlo je do naleta osobnog vozila na pješaka, na raskrižju Kolodvorske i Ulice Marina Getaldića, u neposrednoj blizini Supekonzuma. Prema prvim informacijama koje smo jučer doznali iz goričke policije, u nesreći je lakše ozlijeđena djevojčica, koja je kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u jednu od zagrebačkih bolnica, a danas nakon završetka očevida stiže i odgovor iz Policijske uprave zagrebačke.

Foto: Cityportal.hr

Odgovor PUZ-a prenosimo u cijelosti.

– Jučer, 28. ožujka oko 18 sati, dijete je upravljalo biciklom, a kretalo se nogostupom s jugoistočne strane kolnika Kolodvorske ulice u Velikoj Gorici u smjeru sjeverozapada. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Marina Getaldića, gdje se nalazi obilježeni pješački prijelaz, započela je vožnju preko istog u smjeru sjeverozapada, a da pri tome nije sišla s vozila i gurala ga kao pješak.

Tom prilikom je na njezinu desnu bočnu stranu bicikla, naletio prednjim lijevim dijelom osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak, za vrijeme dok je u organizmu imao 0,97 g/kg u organizmu, a koji se kretao Kolodvorskom ulicom u smjeru jugozapada.

U prometnoj nesreći dijete je lakše ozlijeđeno, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb – odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave zagrebačke.

 

 

 

Naslovna fotografija: KBC Zagreb-Rebro/Cityportal.hr

 

Ova objava Detalji nesreće: Djevojčica na pješačkom nije sišla s bicikla, na nju naletio pijani vozač se prvi puta pojavila na cityportal.hr.