Prijava

Vaša prijava

Vrijeme je za novu sezonu Turopoljske lige trčanja, a od ove godine ima i jedna novost

[]

Počinje proljetni dio 21. Turopoljske lige trčanja, a koji će se trčati na novoj biciklističko-pješačkoj stazi od Velike Gorice prema Vukovini uz bivši radar. Trčat će se deset kola, a start i cilj nalaze se na početku staze, s velikogoričke strane. Za ukupni plasman potrebno je otrčat 6 kola.

– U odnosu na 2023. godinu, startna linija pomaknuta je 250 metara prema jugu. Staza je označena oznakama na asfaltu, a posebno je označen okret na vukovinskoj strani. Postoje pet kategorije natjecanja, dvije dječje staze duge pola kilometara i kilometar, kratka staza i brzo hodanje od četiri kilometara te duga staza u dužini osam kilometara – ističu iz Maraton kluba Velika Gorica.

Od ove godine, organizatori ističu i jednu novost.

– Novost za sezonu 2024. je mogućnost odrađivanja dva virtualna kola u jednom ciklusu. Uvjet je da se po TLT stazi otrči prije kola koje se prijavljuje i da se prije tog kola rezultat pošalje s dokazom iz neke sportske aplikacije na mail adresu dopredsjednik@mkvg.hr. Inače, početak svakog kola je na rasporedu u 18 sati, osim u kolovozu i jedno kolo u rujnu koje će startati u 19 sati zbog vrućine – objašnjavaju iz kluba.

Za Turopoljsku ligu trčanja prijaviti se možete online ili na mjestu starta uoči svakog kola.

Ova objava Vrijeme je za novu sezonu Turopoljske lige trčanja, a od ove godine ima i jedna novost se prvi puta pojavila na cityportal.hr.