Prijava

Vaša prijava

Osunčani Petek na Gorice: Od jutra gužva, a evo što vas čeka ako stižete nakon posla!

[]

Kraj je tjedna, a u ovo vrijeme već je većina zaposlenih ‘duboko’ u mislima na vikend. Pa, ako razmišljate gdje biste se na jednom mjestu mogli malo opustiti, podružiti s frendovima, familijom ili čak i biti sami sa sobom, ali i kupiti najfinije domaće slane i slatke delicije, prekrasne unikatne rukotvorine, kao poklon ili ukras za dom, ali još puuuno toga, možda imamo za vas idealno rješenje, jer – Petek je na Gorice!

Iako je ova, od samog starta jako popularna, manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Velike Gorice krenula još u prijepodnevnim satima, bogati program traje sve do 18 sati, pa i malo duže.

– Poslužilo nas je lijepo vrijeme što je i presudni faktor za uspjeh naše manifestacije, koju smo pokrenuli u rujnu prošle godine na inicijativu i uz veliku potporu našeg gradonačelnika Ačkara. Za ovaj travanjski Petek, s ponosom mogu reći da su nam u gostima predstavnice SOS Dječjeg sela Hrvatska. Drago mi je da je naša manifestacija dio humanitarne akcije za njihovu SOS Zajednicu mladih koja se nalazi u našoj Velikoj Gorici – rekla nam je Maja Toth, direktorica TZ Velike Gorice.

 

A koliko Goričani, ali i njihovi gosti, vole ovu manifestaciju govori činjenica kako je već i prije samog početka programa, dok su se na Mljac i Art placu na platou kod Muzeja Turopolja i turističke još slagali štandovi s doista bogatom ponudom, stvorila lagana gužva. Jer, kad dođe vrijeme za Petek na Gorice to je omiljeno mjesto za gablec na otvorenom, uz korektne cijene i domaće delicije.

Nije to propustio ni gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji je popričao sa izlagačima, od brojnih nešto i kupio, a donacijom se uključio i u humanitarnu akciju za SOS Zajednicu mladih.

Do 16 sati požurite po svježe voće i povrće, a možda je nešto i ostalo u loncima i na tacnama, iako čisto sumnjamo. No, do 18 sati možete razgledati ponudu Art placa, koji i ovog mjeseca predstavlja nove umjetničke radove, vrlo upotrebljive i dekorativne. Tu su i sjajni proizvodi od buče, ovjenčani zlatnim medaljama, mesne delicije, cvijeće, sadnice, a nećemo sad ni sve otkriti..

Ono što svakako hoćemo detaljno predstaviti jest poslijepodnevni program, koji počinje od 16 sati, pun iznenađenja i novosti.

– Novo je Kolo sreće, naša darivalica, koju posjetitelji mogu zavrtjeti i osvojiti vrijedne nagrade naših izlagača. Od 16:30 Davor Šušković ima školu roštilja, BBQ i Grill Masterclass, do 18 sati degustacija u organizaciji ugostiteljskog objekta The Kurija. Večeras je u starom terminalu zračne luke i BSH party, pa za sve koji planiraju tamo večeras, pozivam da navrate i naš party za zagrijavanje. Za kraj imamo popularnu radionicu ‘Glina i vino’ koja je već popunjena, pa ćemo svakako uskoro organizirati još koju – otkriva nam direktorica Toth.

Još niste krenuli?

Ova objava Osunčani Petek na Gorice: Od jutra gužva, a evo što vas čeka ako stižete nakon posla! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Obilježen Svjetski dan zdravlja

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja