Prijava

Vaša prijava

FOTO Gradonačelnik Ačkar nagradio trud i rezultate sportaša goričkih borilačkih sportova

[]

Kako bi ostvarili što bolje rezultate, treniraju i vježbaju gotovo svakodnevno. Bavljenje sportom njihov je način života, a na hrvatskim, europskim i svjetskim borilištima ostvarili su zavidne rezultate. Mlade goričke prvake, viceprvake, osvajače brojnih medalja, za trud i uspjeh nagradio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Vaši uspjesi su zaista impresivni i želimo vas potaknuti da ovim ritmom, entuzijazmom i postignućima nastavite i dalje. Sport je važna stvar u životu koju treba poticati, a tu je i niz emocija kroz koje prolazite i naučite se nositi s pobjedom i porazom, ali nauči vas kontroli i disciplini. Svaki puta kada se natječete u drugom gradu ili državi to je najbolja i najljepša promocija našeg grada, a ova ispunjena dvorana govori nam samo koliko imamo dobrih i uspješnih sportaša – rekao je gradonačelnik Ačkar.

09.04.2024. – Prijem mladih goričkih borilačkih sportaša – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Dobivenu nagradu jako će dobro znati iskoristiti i mladi hrvač Jakov koji je ujedno i viceprvak Hrvatske.

– Nagradu će Jakov zasigurno iskoristiti za obnovu svoje hrvačke opreme, a mladim sportašima ovo je veliki poticaj za dalje stoga hvala gradonačelniku i gradu što im uvijek pružaju podršku – rekla nam je ponosna mama Mateja.

Evo i nagrađenih. Iz Judo kluba Pinky to su Jan Putanec, Simona Janković, Edita Zvonarić, Leo Herić, Mateo Tomašić, Eva Lasić i Borna Lasić. Iz Judo kluba Kokica nagrađeni su Jana Manojlović, Lucija Baković, Tena Pereković, Gregor Janković i Ivan Pereković. Sara Habijančić, Marinela Bašković, Katarina Bačurin, lana Gavrilov i Dora Habijančić nagrađene su iz TKD Velika Gorica.

09.04.2024. – Prijem mladih goričkih borilačkih sportaša – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Iz Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991. nagrađeni su Jakov Noršić, Alexandar Hrženjak, Emanuel Grgić, Leonardo Kovačić, Grga Softić, Bruno Barbić i Blago Šimić.

– Drago mi je da je da se prepoznaje rad i trud svih ovih naših mladih sportaša, koji su svjetla budućnost goričkog sporta, ali i uistinu veliki promotori Velike Gorice. Nagrade su danas dobili sportaši borilačkih sportova koji su perjanica goričkog sporta, a ujedno su i najtrofejniji sportaši – istaknuo je trener i predsjednik goričkog hrvačkog kluba Anri Targuš.

09.04.2024. – Prijem mladih goričkih borilačkih sportaša – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Iz Karate kluba Velika Gorica nagrađeni su Ema Filković, Lucija Kirinić, Mia Čunčić, Nikola Huzjak i David Lovrinović. Franka Jerkin i Antonio Brletić članovi su Karate kluba Centar koji su također među dobitnicima nagrade.

Čestitamo svima!

Ova objava FOTO Gradonačelnik Ačkar nagradio trud i rezultate sportaša goričkih borilačkih sportova se prvi puta pojavila na cityportal.hr.