Prijava

Vaša prijava

Za titulu roštilj majstora u Novom Čiču borit će se 30 ekipa

[]

Više od 300 sudionika iz 30 ekipa u nedjelju će pokušati osvojiti titulu najboljeg roštilj majstora na šestom izdanju gastro-zabavne manifestacije Turopoljski chill&grill u Novom Čiču.

– Ekipama osiguravamo stol, ugljen i sve što im treba za potpalu roštilja, a na ocjenjivanje je predano i 20 uzoraka gibanice. Očekujemo još prijava tijekom same manifestacije. Prve degustacije očekujemo oko 15 sati – govori nam Stipo Duvnjak.

Za ocjenjivanje i degustaciju bit će zadužen poznati roštilj majstor Davor Šušković, Ante Martić finalist Masterchefa, kao i velečasni Marijan Prepeljanić,a tu su i doktorica Anita Ivaci te Davor Maršić iz Vukovine.

Posjetitelji će imati prilike vidjeti i nastup malih folkloraša iz Mičeve,a Bukevja i Čiča. U sklopu popratnog programa bit će predstavljeno i oko 30 primjeraka oldtimer vozila članova OTK Turopolje. Bit će tu i 15-ak motora bikera koji će se također natjecati u pripremi roštilja.

– Pozivamo sve koji žele probati dobar roštilj i delicije koje će nuditi naši natjecatelji da dođu i provedu nedjelju popodne u Etno naselju Novo Čiče – pozivaju organizatori.

 

Ova objava Za titulu roštilj majstora u Novom Čiču borit će se 30 ekipa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.