Prijava

Vaša prijava

Završno druženje goričkih Mostovaca i partnera Suverenista uoči izbora

[]

Jutros su na Tržnom centru u Velikoj Gorici kandidati goričkom Mosta i partnera Suverenista, uoči palamentarnih izbora održali završno druženje. Osvrnuli su se na kampanju koju su gorički kandidati proveli u Velikoj Gorici te što su saznali kroz druženje s građanima.

– Najupečatljivije će mi ostati umirovljenik koji je rekao da preživljava sa 360 eura, dvoje mladih koji su otišli u Švedsku trbuhom za kruhom, kao i jedna mlada osoba koja je istaknula kako nema mogućnosti kupiti stan. Bit ćemo glas u Saboru oko lokalne ekonomije i digitalizacije, ali i sporta. Idemo optimistično i vjerujemo u promjene – rekao je Damir Slojšek, Goričanin koji se na listi u I. izbornoj jedinici nalazi na posljednjem 14. mjestu.

– Nakon suradnje na lokalnoj razini, drago mi je i da idemo zajedno i na izbore za Sabor. Naša dva kluba u Hrvatskom saboru najviše su se borili protiv korupcije, a bit će tako i dalje. Pozivam sve građane da izađu u srijedu na izbore i da ovaj put glasate za demografske promjene i borbu protiv korupcije – rekao je kandidat Antono Kuliš iz Suverenista.

Podržati Mostove kandidate i kandidate partnera u I. izbornoj jedinici došao je i Nikola Grmoja.

– Iako nisam kandidat, Velika Gorica ima još bolji izbor od mene, a to je Marija Selak Raspudić. Mi na ove izbore ne izlazimo biti saborski zastupnici, progovarati o problemima, već da budemo glas i garancija za obračun s korupcijom. Bit ćemo na strani naroda. Borit ćemo se za to da ljudi ostaju u Hrvatskoj, ograničit ćemo uvoz strane radne snage jer to dodatno ruši cijenu rada i ugrožava plaće hrvatskih ljudi, zaustavit ćemo ilegalne migracije i čuvati sigurnost naših građana. Mali obrtnici bit će u fokusu naših politika, kao i hrvatska obitelj – naglasio je Grmoja i pozvao sve u srijedu na birališta.

 

Ova objava Završno druženje goričkih Mostovaca i partnera Suverenista uoči izbora se prvi puta pojavila na cityportal.hr.