Prijava

Vaša prijava

Lektira u kinu: Pogledajte kako se Koko i njegova ekipa hvataju u koštac lopovima

[]

Program ‘Lektira u kinu’, kojeg Kino Gorica orgnaizira svakog trećeg četvrtka u mjesecu, ovoga puta donosi ekranizaciju poznatog detektivnskog romana za djecu Ivana Kušana ‘Uzbuna na zelenom vrhu’.

Radnjom smještena na periferiju velikog grada, priča prati petoricu dječaka – Crni, Božo, Koko, Žohar i Tomo – koji svoje ljetne praznike provode u osmišljavanju raznih igara, prepričavanju priča, kupanju u jezeru te lutnjama po okolici. Idila traje sve do trenutka kad mještanima počnu nestajati predmeti i životinje, potom nekoliko pasa čuvara biva otrovano, a čuvari zakona i reda odluče tim događajima ne pridati osobitu pažnju.

Po završetku filma i ovaj put prof. Marina Zlatarić održat će kratak razgovor o pogledanom naslovu i uvesti vas u svijet filmske pismenosti. Projekcija počinje sutra u 16 sati, a ulaznice po cijeni od 2 eura možete kupiti na blagajni Učiliša ili online.

Ova objava Lektira u kinu: Pogledajte kako se Koko i njegova ekipa hvataju u koštac lopovima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.