Prijava

Vaša prijava

I gorički maturanti zasjali na posebnoj modnoj reviji ‘Moja maturalna večer’

[]

Šestu godinu zaredom održana je jedna drugačija modna revija s posebnim emocijama. 16 maturantica i 11 maturanata iz Domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi ove je godine prošetalo pistom u Zonaru Zagreb na tradicionalnoj reviji Zaklade “Hrvatska za djecu” Moja maturalna večer. U ulogama modela pistom su prošetali su među ostalima i Vito, Josip i Eni iz SOS Zajednice mladih Velika Gorica,

Foto: Filip Popović

Ovo je šesta godina da se mladi iz različitih sredina imaju prilike okušati u ulogama modela.

– Ovo je za nas poseban dan koji ćemo pamtiti cijeli život. Imali smo tremu. Većina od nas prvi je put prošetala modnom pistom. Nije bilo lako, no danas smo uz zabavu stekli i nove prijatelje – izjavila je maturnatica Ana.

Foto: Filip Popović

Mladi maturanti nosili su kreacije poznatih hrvatskih modnih dizajnera i modnih kuća koji već šestu godinu zaredom poklanjaju svoje kreacije ljudima koje prelaze iz školskog u jedno novo životno doba.

– Projektima poput ovog, želimo djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi stvoriti najljepše uspomene. Želimo ostaviti trag u mapi njihovog djetinjstva kao institucija koja ih je podržala upravo u dijelu njihovog emotivnog statusa i nastojala doprinijeti njihovom općem osjećaju sreće – izjavila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić.

Foto: Filip Popović

Foto: Filip Popović

 

Ova objava I gorički maturanti zasjali na posebnoj modnoj reviji ‘Moja maturalna večer’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.