Prijava

Vaša prijava

Sve o prijevozu i parkiranju na AIRVG2024. za one koji su uspjeli osigurati ulaznice

[]

Svega par dana ostalo je do velikog zrakoplovnog spektakla koji će se odvijati u subotu 11. svibnja u našem gradu na terminalu stare Zračne luke. Besplatne ulaznice za Zrakoplovni dan i aeromiting AIRVG2024. planule su u svega dva sata. Zbog sigurnosnih mjera, broj ulaznica je bio ograničen, istaknuli su organizatori, a za one koji su uspjeli doći do svoje ulaznice, važno je znati nekoliko infromacija vezanih uz dolazak, prijevoz i parkiranje .

– Pozivamo posjetitelje da za dolazak na AIRVG2024 koriste javni prijevoz i uvedenu besplatnu autobusnu liniju iz Velike Gorice do terminala, a ukoliko dolazite automobilom da parkirate u označenim zonama slušajući upute redara. Ulaz na platformu AIRVG2024 moguć je samo uz prethodno osiguranu ulaznicu – ističu organizatori.

Posjetitelji iz Zagreba do Velike Gorice mogu doći ZET-ovim autobusnim linijama, a to su linija 268 koja kreće s Glavnog kolodvora i polazi svakih 15 minuta, a staje na ulazu u Veliku Goricu što je udaljeno 1 kilometar od terminala. Tu je i linija 290 koja kreće s Kvaternikoovg trga, a polazak je svakih 35 minuta. Linija prolazi kraj terminala.

Organizatori su se pobrinuli i za besplatan AIRVG2024 shuttle bus koji će voziti kružne linije po Velikoj Gorici s polascima svakih 15 minuta, sve od 11:30 do 18:30 sati, a zaustavlja se na označenim autobusnim stajalištima. Više doznajte ovdje. 

– Ukoliko dolazite vlastitim automobilom, upozoravamo da će servisna cesta između novog i starog terminala biti zatvorena, osim za javni prijevoz i zaposlenike. Za dolazak automobilom koristite isključivo ulaz od strane Velike Gorice! Parkiranje na označenim parkiralištima je besplatno. Molimo da pratite upute redara koji će vas uputiti na parkirano mjesto – dodaju organizatori. Više o rasporedu parkirališta kao i prometnoj regulaciji pogledajte ovdje. 

AIRVG2024 svoja vrata posjetiteljima otvara u 12 sati i traje do 18 sati. Za ulaz na platformu sa zrakoplovima potrebna je ulaznica. Letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva počinje u 15 sati.

Ova objava Sve o prijevozu i parkiranju na AIRVG2024. za one koji su uspjeli osigurati ulaznice se prvi puta pojavila na cityportal.hr.