Prijava

Vaša prijava

Na pozornici u Tuđmancu ove će godine nastupiti Jole, Magazin, Pavel, Klapa Kampanel

[]

Goričke večeri najdugovječnija su manifestacija Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Ove godine traju od 17. do 30. 5. u centru grada – Parku dr. Franje Tuđmana i donose bogat i raznovrstan kulturni program za djecu i odrasle.

Vrhunac Goričkih večeri bit će, kao i uvijek, koncerti na otvorenom. Otvorit će ih hrvatski pop sastav Magazin. Na velikoj pozornici u Parku dr. Franje Tuđmana, u petak, 17. 5., pred goričkom publikom izvest će neke od svojih najvećih hitova; Rano, ranije, Piši mi, Put putujem, Tri sam ti zime šaptala ime, Kemija, te mnoge druge.

Dan kasnije, u subotu 18.5., klapsku večer donosi nam Metaklapa. Uz spoj metal glazbe i klapskog načina pjevanja izvest će neke od ponajboljih klapskih pjesama na malo drugačiji način. A vulkan dobrih vibracija i plesni duh nekih prošlih vremena u grad će nam svojom glazbom u nedjelju 19. 5. donjeti Robert Markeković i Swingersi.

Tjedan dana nakon stižu novi vrhunski glazbenici. U petak, 24. 5., na pozornicu stiže zagrebački rock i pop sastav Pavel koji se pjesmom “Do mjeseca” predstavio na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije, a subota 25. 5. rezervirana je za poznatog pjevača zabavne glazbe. Na pozornici u ‘Tuđmancu’ nastupit će Jole.

Završnica Goričkih večeri ‘pripast će’ također klapskoj pjesmi. Na Dan državnosti u četvrtak, 30. 5., stiže nam jedna od najuspješnijih domaćih klapa – Kampanel.

Kazališna publika imat će priliku uživati u cirkuskim i akrobatskim performansima, te žonglerskim i imitacijskim nastupima i radionicama.  Oldtimer klub Turopolje će u Parku dr. Franje Tuđmana na Oldtimer showu izložiti brojne starinske automobile, od predratnih skupocjenih primjeraka do novijih oldtimera.

Uz to, za sve ljubitelje sedme umjetnosti, uživat će u Kinu u parku na otvorenom. U Parku dr. Franje Tuđmana prikazivat će se blockbusteri, animirani sinkronizirani filmovi i komedije. Projekcije su zakazane za 18 i 20 sati. Ulaz na sve programe je besplatan, a program sa satnicom pronađite ovdje. 

Ova objava Na pozornici u Tuđmancu ove će godine nastupiti Jole, Magazin, Pavel, Klapa Kampanel se prvi puta pojavila na cityportal.hr.