Prijava

Vaša prijava

U sjećanje na Juru: Za vikend memorijalni malonogometni turnir u Rakarju

[]

Rakarje će za vikend ponovno biti u znaku nogometa koji će se igrati u spomen na tragično preminulog sumještanina Jure Rajkovića.

Tri je godine prošlo otkako je Jure stradao u prometnoj nesreći, a upravo će se ove godine i to u subotu 11. svibnja održati 3. Memorijalni turnir koji nosi njegovo ime. Njegovi Rakarci ga nisu zaboravili, a i na ovaj način žele očuvati uspomenu i sjećanje na svog mladog sugrađanina. Bit će to vikend posvećen Juri, ističu organizatori.

– Turnir počinje u 9 ujutro, a finale očekujemo oko 22 sata. Polako popunjavamo kvotu nogometnih ekipa, ali ostalo je još nekoliko mjesta. Izvlačenje grupa je sutra u 20 sati u domu u Rakarju. Uz glavne nagrade za prva tri mjesta, birat će se najbolji igrač, strijelac i golman. Neće nedostajati niti gastro ponude – rekao je tajnik Gradske četvrti Rakarje Damir Zobec.

Igrat će se na betonskom igralištu iza dućana, na dobro poznatoj lokaciji, ali i s pomno odabranim terminom. Baš uoči Jurinog rođendana kojeg bi proslavio 15. svibnja.

– Pozivamo sve prijatelje, poznanike našeg dragog Jure kao i sve ljubitelje nogometa da se okupe u Rakarju kako bismo se družili i prisjetili našeg dragog Jure – ističu iz Gradske četvrti.

Turnir se održava uz podršku Grada Velike Gorice i gradonačelnika Krešimira Ačkara.

Ova objava U sjećanje na Juru: Za vikend memorijalni malonogometni turnir u Rakarju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.