Prijava

Vaša prijava

Rugvica u završnici do pobjede protiv Mraclina

[]

Odlično su mraclinski nogometaši otvorili utakmicu u Rugvici. Već u 2. minuti Igor Hajduk dovodi svoju momčad u prednost kada je pogodio u mrežu domaćina iz blizine. Puno toga je gostujuća momčad propustila u prvom dijelu, nisu iskorištene velike prilike Godinića koji puca preko gola iz blizine, vratnica Rajiča i jedan na jedan Kaurina i domaćeg golmana koje su mogle usmjeriti utakmicu sasvim drugačije. Rugvica je poravnala u završnici prvog dijela, s desne strane pred gol Mraclina sjurio se Robert Pavlović, oštro pucao, golman Matejčić odbija prema Mihaelu Pavliću koji ne griješi. U ranom nastavku drugog dijela utakmice Mraclin opet u prednosti, Ivan Kaurin asistira za Filipa Dianeževića koji s distance pogađa nisko u lijevi kut golmana Šibenika. U 60. minuti opet prilika za goste da odvedu vodu na svoj mlin. Džijan u šesnaestercu ruši Godinića za klasični penal, kazneni udarac jako loše je izveo Dianežević, loptu je poslao preko gola. Potom su krila narasla domaćim igračima. Kad ne zabiješ, primiš, obistinilo se staro nogometno pravilo. U 73. minuti Leo Matijević udarcem uz pomoć vratnice nakon flipera u kaznenom prostoru gostiju nivelira rezultat na 2:2. Konačno pitanje pobjednika riješio je dvije minute prije kraja dvoboja Pavlić drugim golom na utakmici, pogodivši niskim udarcem u desni kut golmana. Prema prikazanom igrači Mraclina zaslužili su bar bod, ako ne i pobjedu, ali ne broje se prigode već golovi.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B , 23. kolo

RUGVICA – MRACLIN 3:2

ŠRC Rugvica. Gledatelja 100.
Sudac: Svjantko (Novska). Pomoćnici: Križe (Topolovac) i Jovanović (Novska).

STRIJELCI: 0:1 – Hajduk (2), 1:1 – Pavlić (44), 1:2 – Dianežević (52), 2:2 – Matijević (73), 3:2 – Pavlić (88).

RUGVICA: Šibenik, Baković (od 62. Razum), Josipović, Penava (od 62. Matijević), Mikulić, Pavlović, Lović (od 80. Benić), Milković (od 80. Delač), Pavlić (od 90. Brtan), Džijan, Agatić. TRENER: Nenad Pavičić.

MRACLIN: Matejčić, Grižić, J. Domitrović, Rajič, Godinić, Rakas, Smolković, Dianežević, Borovac, Hajduk (od 21. Kaurin), Matić. TRENER: Tomislav Škrinjarić.

Ova objava Rugvica u završnici do pobjede protiv Mraclina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.