Prijava

Vaša prijava

VIDEO Priča o pobjedi: Kako su mali pioniri postali veliki šampioni…

[]

Uživanje u uspjehu pionira HNK Gorice, novih prvaka države, ne prestaje ni cijela 24 sata poslije. Štoviše, ponos i zadovoljstvo koje osjećaju svi uključeni u ovu prekrasnu priču o nogometu i mladosti, o dječacima i pobjednicima, samo je sve veći. I svako podsjećanje na lica ovih klinaca nakon pobjede, na količinu sreće koja ih je preplavila, još jednom vraća sve lijepe emocije koje su okupljeni proživjeli zajedno s njima ove nedjelje navečer.

Sve je bilo spremno za veliko slavlje, raskošna pozornica glavnog igrališta velikogoričkog stadiona poslužila je kao kulisa na kojoj jednostavno ne može doći do posrtaja, no ovi dečki morali su odraditi još i zadnji dio posla. Na kraju su uspjeli, ostali su na jednom jedinom porazu cijele ove sezone, uz to su upisali i 17 pobjeda te osam remija, što je učinak koji je morao biti dovoljan za povijesni uspjeh.

I naše kamere bile su tu, spremne ovjekovječiti svaki komadić ove posebne nogometne večeri, pri čemu smo bili svjesni da svaka pretjerana pozornost može samo zakomplicirati stvari. Kao da nije bilo dovoljno što igraju na terenu na kojem su dosad utakmice gledali samo kao navijači, kojim već godinama trče igrači koji su im možda i idoli, pa još uz to i pune tribine… Samo su im još kamere falile!

Zato smo pokušali biti diskretni, umjereni koliko se može biti u ovako emotivnim trenucima, ali svejedno smo uspjeli zabilježiti sve elemente drame, svaku emociju, svaki važan trenutak. Što smo to uspjeli snimiti i zabilježiti, provjerite u sljedećih šest minuta svojih života…

Ova objava VIDEO Priča o pobjedi: Kako su mali pioniri postali veliki šampioni… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.