Prijava

Vaša prijava

Po goričkoj obilaznici vozio pijan bez vozačke, pa izgubio nadzor i sletio s ceste

[]

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila 13. svibnja oko 2 sata u Velikoj Gorici. Naime, 41-godišnjak se vozio Avenijom pape Ivana Pavla II s 1.28 promila alkohola u krvi. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 153. brigade Hrvatske vojske nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti iz kojeg razlog je izgubio nadzor nad vozilom te naletio na rubni kamen uslijed čega je sletio na meki teren s istočne strane raskrižja.

– U prometnoj nesreći 22-godišnja putnica iz osobnog automobila je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Nadzorom je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje odnosno bez položenog vozačkog ispita bilo koje kategorije – ističu iz policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policijski službenici su uhitili osumnjičenog 41-godišnjaka, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Ova objava Po goričkoj obilaznici vozio pijan bez vozačke, pa izgubio nadzor i sletio s ceste se prvi puta pojavila na cityportal.hr.