Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica domaćin izbora za Miss Zagrebačke županije, za krunu se bori sedam ljepotica

[]

Tomislava Dukić okrunjena je kao Miss Hrvatske i natjecati će se na izboru Miss Svijeta koji će se održati na proljeće sljedeće godine. I dok se lijepa Tomislava priprema za 72. Miss World kreću županijska natjecanja i borba za mjesto u finalu jubilarnog izbora 30. Miss Hrvatske.

Prvi u nizu dvadeset županijskih izbora je Miss Zagrebačke županije za Miss Hrvatske koji će se održati u petak u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Sedam lijepih djevojaka pokušati će osvojiti ručno izrađenu krunu dizajnerice Ivane Milun. Nježna kruna iz Gallery Gemstone optočena je dragim kamenom smaragdom te poludragim kamenom moonstone i zaslužiti će je svaka pobjednica županijskog izbora koja uđe u veliko finale 30. Miss Hrvatske.

Za titulu se bori 20-godišnja Ines Opačić studentica fakulteta iformatičkog managementa, zatim 26-godišnja nogometašica Ana Tutić koja pohađa Medicinsku školu. Najmlađe među natjecateljicama su 18-godišnja Magdalena Pavlečić maturantica zagrebačke Sportske gimnazije te Leticija Hajnić maturantica zagrebačke Prve Ekonomske škole.

Tu je i studentica ekonomije, 21-godišnja Andrea Burtina i 25-godišnja Manuela Mlinar, profesionalni model koja je ujedno nosila reviju za poznatu modnu kuću Prada. Za titulu Miss Zagrebačke županije bori se i 22-godišnja Ema Helena Vičar koja studira Međunarodno poslovanje.

– Jako mi je drago da se izbor u Zagrebačku županiju vratio nakon četiri godine. Posebno se zahvaljujem pokroviteljima Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, Gradu Velika Gorica i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru, hvala i Gradu Sv. Ivan Zelina, Gradu Dugo Selo, cvjećarnici White Poppy, Balon centru, Amuerte ginu i Chelos baru gdje je održan casting i gdje će biti službeni after party – izjavila je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Djevojke će predstaviti novu modnu kolekciju hrvatskog branda Calico Mood, a prošetati će pozornicom i u vjenčanicama Nikolina. Za šminku se brine Učilište Profokus, a za frizure Blowout bar. Voditelj programa je Davor Garić.

 

Ova objava Velika Gorica domaćin izbora za Miss Zagrebačke županije, za krunu se bori sedam ljepotica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.