Prijava

Vaša prijava

Dragi vozači, ako ste na putu, pripazite na svoje stvari na odmorištima!

[]

Višesatna putovanja autocestama znaju biti itekako zamorna, pa je uobičajeno, ali i preporučljivo, da se po tom putu vozači, pa i suputnici, kratko i odmore. No, pri tome svakako pripazite da ste svoje vozilo i sve stvari koje se u istome nalaze, ostavili sigurnima, pod ključem i na vidljivom mjestu.

Foto: PUZ

Naime, jedan je 42-godišnjak iz BiH noćas ostao bez prilične svote novaca, zbog toga što na parkiralištu odmorišta na području Ivanić Grada, nije zaključao svoj auto.

– Noćas, 18. svibnja, oko 3:30 sati u Ivanić Gradu, na odmorištu, dvojica su nepoznatih počinitelja prišla otključanom parkiranom osobnom automobilu marke Audi Q5, njemačkih registarskih oznaka kojim se koristio 42-godišnji državljanin Republike Bosne i Hercegovine te otuđili novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura – izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Ako ste na putu znajte kako je na cestama zasad sve okej, promet teče bez posebnih ograničenja na većini cesta, osim na dionicama gdje traju radovi, piše na svojim web stranicama Hrvatski autoklub, gdje možete provjeriti i aktualnosti.

 

Naslovna fotografija: Ilustrativna/ Ivica Galovic/ PIXSELL

Ova objava Dragi vozači, ako ste na putu, pripazite na svoje stvari na odmorištima! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.