Prijava

Vaša prijava

Besplatno liječenje u Naftalanu za branitelje, vatrogasce i oboljele od psorijaze

[]

Oboljelima od psorijaze Zagrebačka županija će i u ovoj godini osigurati rehabilitaciju u Specijalnoj bolnici Naftalan. Za uslugu bolničkog liječenja osigurano je 121.50 eura, a rehabilitaciju od 10 dana proći će 120 hrvatskih branitelja i 21 dobrovoljni vatrogasac. Također, liječenje u trajanju od 14 dana bit će osigurano i za 30 pacijenata oboljelih od psorijaze

– U svrhu što boljeg rasporeda i dodjele termina liječenja, pozivaju se zainteresirani da svoje zahtjeve dostave u Specijalnu bolnicu Naftalan do 1. lipnja ove godine – ističu iz županije.

Pravo na besplatno liječenje u sve tri kategorije mogu ostvariti osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije te s odgovarajućom medicinskom dokumentacijom (mišljenje i nalaz doktora specijalista o potrebi bolničkog liječenja), a o opravdanosti i terminima liječenja odlučit će liječničko Povjerenstvo SB Naftalan ovisno o težini oboljenja.

Zahtjev za liječenje podnosi se Specijalnoj bolnici Naftalan.

Ova objava Besplatno liječenje u Naftalanu za branitelje, vatrogasce i oboljele od psorijaze se prvi puta pojavila na cityportal.hr.