Prijava

Vaša prijava

Kad će (opet) kiša? Srijeda donosi više sunca, no nestabilno vrijeme sve do kraja tjedna

[]

Do kraja dana još će povremeno biti kiše ili pljuskova s grmljavinom koji mogu biti i izraženiji. Zapuhat će umjeren jugozapadni vjetar, koji uz jače pljuskove može prolazno biti i jak. Temperatura zraka oko 20°C, s pljuskovima osvježenje.
U srijedu više sunca, pretežno ili djelomično sunčano, ali od sredine dana ponegdje će opet biti kiše ili pljuska s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 15°C, a najviša dnevna između 21 i 25 Celzijevih stupnjeva – najavljuje prognostičar Kristijan Božarov s FB stranice ‘Kad će kiša?’.
A prognostičari DHMZ-a sa svoje popularne FB stranice poručuju:
– Ne treba se bojati ni blizu onakve oluje kao u srpnju prošle godine – pišu na stranici Vremenska prognoza by MeteoTeam. 
Od četvrtka djelomice, pa i pretežno sunčano, ponajprije na Jadranu, ali ne posve stabilno. Mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, češće u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. Vjetar na kopnu uglavnom slab, na Jadranu slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, uz obalu i jugozapadni. Temperatura zraka bez veće promjene, dnevna maksimalna oko 25 Celzijusa, najavljuju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.
Naslovna fotografija: Ilustrativna/ Stephen Andrews/ pexels.com

Ova objava Kad će (opet) kiša? Srijeda donosi više sunca, no nestabilno vrijeme sve do kraja tjedna se prvi puta pojavila na cityportal.hr.