Prijava

Vaša prijava

Poziv umjetnicima: Izložite svoje radove u Galeriji Trumbetaš

[]

Galerija Trumbetaš do sada je ugostila mnoge umjetnike koji su svoje radove predstavili velikogoričkoj publici. Sada je raspisan natječaj za izlaganje umjetničkih djela i radova u 2025. godini, pa pozivaju neafirmirane i manje afirmiranih likovne umjetnike, likovne amatera, ali i  organizacije udruga te obrazovnih ustanova da pošalju svoje prijedloge za izlaganje.

Umjetnici mogu podnijeti jedan prijedlog, a udruge, organizacije i ustanove do maksimalno tri prijedloga. Popis odabranih umjetnika bit će objavljen na mrežnoj stranici Pučkog učilišta do 1. rujna 2024.

– Prednost pri odabiru imat će umjetnici, udruge, umjetničke organizacije i obrazovne ustanove s područja grada Velika Gorica. Pučko će odabranim izložbenim projektima ustupiti galerijski prostor na dogovoreno vrijeme, tehničku podršku za postavljanje i skidanje izložbe, organizacijsku podršku, te dizajn i print promotivnih materijala. Troškove produkcije izložbe snose autori, prijavitelji programa. Autor predgovora teksta u deplijanu izložbe i kustos su u organizaciji prijavitelja izložbe – ističu iz Učiišta.

Rok prijave je 21. lipnja.

 

 

Ova objava Poziv umjetnicima: Izložite svoje radove u Galeriji Trumbetaš se prvi puta pojavila na cityportal.hr.