Prijava

Vaša prijava

Dvije odbojkaške ekipe iz Velike Gorice putuju u Rijeku na Državnu završnicu Sportskih igara mladih

[]

U sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta u Zagrebu odigran je veliki MIS turnir u odbojci, na kojemu su snage odmjerile najbolje ekipe regije. U napetim utakmicama i odličnoj atmosferi 20 ekipa se borilo za pobjedu i plasman u Rijeku na završnicu Plazma Sportskih igara mladih u kategorijama: 2006. godište i mlađe u ženskoj kategoriji te 2009. godište i mlađi u muškoj i ženskoj kategoriji.

Na državnu završnicu u kategoriji 2006. godište i mlađe putuje ekipa HOK 06 iz Velike Gorice. Državni finalisti u kategoriji 2008. godište i mlađe, su prošlogodišnji državni prvaci i međunarodni viceprvaci, ekipa Zagi u muškoj kategoriji, te ekipa HOK 09 iz Velike Gorice u ženskoj kategoriji.

Svi finalisti će u Rijeci tri dana potpuno besplatno uživati u druženju, kupanju i sportskim natjecanjima sa svojih vršnjacima iz cijele Hrvatske te na najljepši način predstavljati boje svojeg grada i županije.

Cilj Igara je da budući naraštaji kroz sport, upoznaju sebe, ali i druge, steknu samopouzdanje, razviju osobnost, pokažu vrline, usvoje pravilne životne navike te steknu prijatelje za cijeli život.

 

Ova objava Dvije odbojkaške ekipe iz Velike Gorice putuju u Rijeku na Državnu završnicu Sportskih igara mladih se prvi puta pojavila na cityportal.hr.